Buchholz
buchholz

Ons product is

Modisch

De nieuwe bedrijfskledinglijn van Buchholz is een duidelijke afspiegeling van wat momenteel in de heren- en damesmodebranche actueel is. Wat blijft is het comfortabele draagcomfort.

Praktisch

Buchholz staat voor zijn geweldige pasvormen en een hoog draagcomfort. De functionaliteit van de bedrijfskleding wordt gekoppeld aan een lange levensduur. Buchholz vindt het belangrijk dat uw personeel zich prettig in de kleding voelt. Daarom brengt Buchholz een collectie die zowel in dames- en herenmodellen te verkrijgen is.

Comfortabel

Buchholzkleding is comfortabel door het aanbod van verschillende gewichts- en kwaliteitsklasses. De kleurechtheid, de kreukherstellendheid en het conform van onderhoud zijn kenmerkend voor de bedrijfskleding van Buchholz.

Exclusief

Buchholz is exclusief omdat u uw eigen kledinglijn samenstelt. Aanpassingen zoals speciale maten, arm- en ruglengte worden door onze specialisten probleemloos gerealiseerd.

Borduring

Naast de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te borduren kan Buchholz ook uw logo of een onderdeel daarvan, in maximaal 12 verschillende kleuren per logo, op iedere positie borduren.

Levertijd

De levertijd van de door Buchholz geproduceerde bedrijfskleding, inclusief de borduring, bedraagt vier a vijf weken. Spoedleveringen zijn mogelijk in onderling overleg.


Nieuws

U kunt ons vinden op deze exposities

Erkend leverancier

Wij zijn een erkend leverancier voor de volgende organisaties:

Ontwerp en onderhoud door Bon Vivant In-site